Baba

Egyszerre várnak babát az egypetéjű ikrek

És mindkét baba kislány lesz

Az ikreket egyfajta különleges kapocs köti össze, talán az anyaméhben együtt töltött idő, talán más miatt, de sokkal közelebb állnak egymáshoz, mint ha „csak” testvérek lennének. Ezt bizonyítja Shauna és Alisha Haines története is.

Tavaly nyáron a húszéves Alisha Haines és párja úgy döntöttek, hogy a lány abbahagyja a fogamzásgátló szedését, mert kisbabát akartak. Ők nem tudták, de Alisha egypetéjű ikertestvére, Shauna és barátja két nappal utánuk beszélte meg ugyanezt.

Fotó: Shauna Haines/Facebook

Alisha volt az első, aki előállt a pozitív terhességi teszttel, majd mindenki legnagyobb meglepetésére egy pár hét múlva Shauna is. Az is kiderült, hogy mindketten kislány babát várnak,  és mindössze 7 hét lesz a két újszülött között.

Fotó: Shauna Haines/Facebook

Az ikrek együtt járnak kontrollra, támogatják egymást a terhességük során, és szeretnének ott lenni egymás szülésénél is – júniusban és júliusban.

Fotó: Shauna Haines/Facebook

A két babavárási élmény azonban teljesen különböző: Shaunának semmi baja, Alisha viszont extrém reggeli rosszullétekkel küzdött, majd vashiányos vérszegénysége lett.

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top