Baba

Beugrott a kávézó ablakán, hogy megmentse a fukdokló babát

Az anya teljesen bepánikolt, egy volt katona azonban meghallotta a kiabálását, és a fuldokló kislány segítségére sietett.

Az ausztrál Kahla Hilton egy barátjával találkozott egy kávézóban. Békésen üdögéltek az asztalnál, a nő kislánya, Lukah épp egy kétszersültet rágcsált. Az anya azonban észrevette, hogy a baba szájába került egy golyó a rágókájáról. Amikor benyúlt a gyerek szájába, hogy kivegye a golyót, döbbenten látta, hogy egy másik golyó is van odabenn, félig lecsúszva a torkán.

A kislány fuldokolni kezdett, elkékült, az anya pedig teljesen bepánikolt, és csak kiabálni tudott. A kávézó vezetője már hívta a mentőket, a kiabálásra pedig egyre több ember sereglett össze. Egy férfi a közeli parkolóban hallotta meg, hogy baj van. Nem tétovázott, beugrott a kávézó nyitott ablakán, a kislányhoz rohant, megragadta, majd fejjel lefelé fordította és ütögette a hátát, míg csak fel nem köhögte a golyót.

 

Erről a rágókáról kerültek a szájába a gyöngyök (Fotó: Kahla Hilton/Facebook)

Az hősről kiderült, hogy egy volt katona. Az anya elmondhatatlanul hálás neki, amiért megmentette a kislánya életét.

Kahla elmondta, hogy néhány hete végzett egy el egy gyermekelsősegély-tanfolyamot, de annyira bepánikolt, hogy képtelen volt segíteni a kislányán.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top