Baba

Majdnem megfulladt a csecsemő az autós babaülésben

A két órás utazás után oxigénhiány lépett fel a fuldokló babánál.

Kirsti Clark és férje, Christopher Clark gyerekükkel tettek kétórás autóutazást nemrég, de majdnem tragikusra fordult az eset. Babájuk, Harper természetesen gyerekülésben feküdve utazott végig, de a biztonsági övtől fulladozni kezdett. Amikor hazaérkezve kiemelték az ülésből, szülei rémülten vették észre, hogy a kicsi szája elkékült, és fehér hab jött belőle.

„Annyira ijesztő volt. A férjem tartotta Harpert, megveregette a hátát, én pedig próbáltam kinyitni a száját, hogy tudjam, nem nyelte le a nyelvét, de az állkapcsa szorosan csukva volt.”

Azonnal a kórházba rohantak, ahol Harpert újra kellett éleszteni. Kirsti ezen a ponton azt hitte, elveszíti a gyereket. Szerencsére az orvosok megmentették a baba életét, és figyelmeztették a szülőket, hogy több mint egy óra az autósülésben a csecsemők oxigénszintjének zuhanását eredményezheti.

Kirsti eltökélt szándéka azóta, hogy mindenkivel megossza szerencsésen végződő történetüket, mivel ők sem hallottak erről soha. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top