Baba

Így reagált az anya, amikor otthon megszülte 5 kilós babáját

Az otthonszülés Amerikában nem olyan ritka, de azért egy 5 kilós babát így megszülni kifejezetten hatalmas teljesítmény.

Natalie Bancroft pont ezt tette: két szülésznővel, a férjével és egy fotóssal az oldalán otthon szülte meg 5 kilós babáját. Arra azért ő sem számított, hogy ilyen nagy gyermeket kell a világra hoznia.

A kétgyerekes anyuka a nappaliban felfújt medencében szülte meg kisfiát, a szülésnél a két testvér is jelen volt. A szülők nem tudtak a babáról nagyjából semmit, nem akarták sem a nemét, sem a nagyságát kideríteni a terhesség alatt. Aztán jött a sokk, amikor a szülés utáni méréskor kiderült, hogy 5 kilósra nőtt odabenn.

A szülés fotósa, Laura Fifield résen volt, és sikerült megörökítenie a pillanatot, amikor anya megdöbbent a fia méretein. Az anya elmondása szerint mindent betöltő fájdalommal járt a szülés, és kétségtelenül a három szülése közül ezt érezte a legnehezebbnek, hiszen az első két gyermeke alig volt 3,6 kilós születésekor.

otthonszülés óriás baba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top