Baba

Inspiráló posztban mutatta meg a terhesség utáni testét egy anyuka

Az anyuka arra biztatja a nőket, ne szégyenkezzenek a terhesség és a szülés után megváltozott testük miatt.

„Négy hónappal a szülés után kezdem elfogadni, amilyenné a testem változott” – kezdi a bejegyzését Emily Marson, aki decemberben adott életet iker fiainak. A brit édesanya az Instagramra posztolt egy megható fotót, melyen az imádni való ikrei fekszenek a terhességi csíkoktól tarka hasa mellett.

ARTHUR ➕ FINLEY (@marson.twins) által megosztott bejegyzés,

Az anyuka császármetszéssel szült, ami gyakran okoz maradandó csíkokat a nők hasfalán. Emily azt szeretné elérni, ha emiatt egy édesanya sem szégyenkezne. „Lehet, hogy egy-két heg életem végéig a testemen marad, de ez csak egy aprócska áldozat azokért a csodás emlékekért, melyeket a családommal átélhetek” – írja.

„Nem a terhességi csíkjaid vagy, se a striáid. Nem ezek határoznak meg téged. Hihetetlen vagy, édesanya vagy. A kisbabáid szemében pedig te vagy a fény, számukra te vagy a tökéletesség” – folytatja az édesanya, aki szerint egyáltalán nincs rendben, hogy a közösségi média ontja felénk az olyan képeket, melyeken szülés után pár héttel tökéletes alakkal pózoló anyukákat látunk.

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top