Baba

A háromgyerekes nő vágyott még egy gyerekre, végül hatot szült

Csodás fotósorozattal ünnepelte újszülöttjeit az anyuka, aki saját bevallása szerint nem is lehetne boldogabb azután, hogy világra jöttek az ikrei.

Az alabamai házaspárnak, Eric és Courtney Waldropnak már volt három kisfia mikor jelentkeztek termékenységi kezelésre. A People magazin újságírójának elmondták, nagyon szerettek volna egy negyedik gyermeket, egy kislányt, ezért próbálkozni kezdtek. „Mivel természetes úton nem sikerült bővíteni a családunkat, a termékenységi kezelés mellett döntöttünk.”

ikrek hatosikrek fotósorozat

Kép forrása: Independent

Courtney azt mondja, amikor az első vizsgálaton az orvos közölte vele, hogy egyszerre több magzatot is lát, nem akart hinni a fülének. „Kis híján sokkot kaptam, mikor az orvosom közölte velem, hogy hatosikreket várok” – meséli az anyuka, majd hozzáteszi, a terhessége elején rettegett attól, hogy a több baba miatt több komplikációval és veszéllyel kénytelen szembenézni.

Szerencsére Courtney félelmei alaptalannak bizonyultak: a kismama a várandósság 30. hetében, császármetszéssel adott életet gyermekeinek, akiket csak rövid ideig tartottak benn a kórházban, mielőtt az egész családot hazaengedték volna. „El sem tudom mondani, micsoda öröm, hogy mindegyikünket hazaengedték. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ikrek világra jöttek, az életünk gyökeresen megváltozott.”

ikrek hatosikrek fotósorozat

Kép forrása: Independent

A boldog család a hatosikrek érkezését egy csodás fotósorozattal ünnepelte, ahol a babákat szivárványnak öltöztették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top