nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
A háromgyerekes nő vágyott még egy gyerekre, végül hatot szült

A háromgyerekes nő vágyott még egy gyerekre, végül hatot szült

Csodás fotósorozattal ünnepelte újszülöttjeit az anyuka, aki saját bevallása szerint nem is lehetne boldogabb azután, hogy világra jöttek az ikrei.
NLCafé
f Ajánlom

Az alabamai házaspárnak, Eric és Courtney Waldropnak már volt három kisfia mikor jelentkeztek termékenységi kezelésre. A People magazin újságírójának elmondták, nagyon szerettek volna egy negyedik gyermeket, egy kislányt, ezért próbálkozni kezdtek. „Mivel természetes úton nem sikerült bővíteni a családunkat, a termékenységi kezelés mellett döntöttünk.”

ikrek hatosikrek fotósorozat

Kép forrása: Independent

Courtney azt mondja, amikor az első vizsgálaton az orvos közölte vele, hogy egyszerre több magzatot is lát, nem akart hinni a fülének. „Kis híján sokkot kaptam, mikor az orvosom közölte velem, hogy hatosikreket várok” – meséli az anyuka, majd hozzáteszi, a terhessége elején rettegett attól, hogy a több baba miatt több komplikációval és veszéllyel kénytelen szembenézni.

Szerencsére Courtney félelmei alaptalannak bizonyultak: a kismama a várandósság 30. hetében, császármetszéssel adott életet gyermekeinek, akiket csak rövid ideig tartottak benn a kórházban, mielőtt az egész családot hazaengedték volna. „El sem tudom mondani, micsoda öröm, hogy mindegyikünket hazaengedték. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ikrek világra jöttek, az életünk gyökeresen megváltozott.”

ikrek hatosikrek fotósorozat

Kép forrása: Independent

A boldog család a hatosikrek érkezését egy csodás fotósorozattal ünnepelte, ahol a babákat szivárványnak öltöztették.

Megosztás Facebookon