Baba

Óriásplakáton üzente meg az apának a terhességét egy nő

A férfi minden kapcsolatot megszakított a nővel, de így sem menekült a bejelentés elől.

Egy mexikói nővel is megtörtént rengeteg nő rémálma: a szeretője köddé vált, miután teherbe ejtette. A nő, miután megtudta, hogy várandós, az összes lehetséges módon megpróbálta értesíteni az apát: hívogatta, Facebookon üzent neki… az eredmény: a férfi letiltotta a számát, és blokkolta a közösségi oldalon.

A nő azonban nem hagyta annyiban a dolgot: óriásplakáton üzente meg a hírt a bunkó apának. A plakáton teljes nevén megnevezte a férfit, és a személyes hangvételű üzenet miatt sem zavartatta magát. „Keressük! Carlos Orozco, a teszt pozitív lett, terhes vagyok.”

A nő hozzáteszi, hogy „letiltottál Facebookon, és nem veszed fel a telefont”, majd úgy írja alá „Egy barátod (ahogy gyakran bemutattál)”.  Egyik szemünk sír, a másik nevet a sztorin, és így vannak ezzel a helyiek, valamint a twitterezők is. Van, aki szerint a város nem Facebook-fal, mások szerint a férfi alig hagyott más választást,  megérdemli a nyilvános megszégyenítést.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top