Baba

Ennél meghatóbb szülésfotót még nem láttál

Vannak a szép szülésfotók és vannak azok, amiktől eláll a lélegzeted. Ez a fotó az utóbbi kategóriába tartozik.

Egy apuka, Marek Dziekonski lőtte a képet a feleségéről rögtön azután, hogy megszülettek az ikreik. Persze valószínűleg az is segített a tökéletes fotóban, hogy Dziekonski profi fotós.

Marek és felesége, Anne már négy gyerek büszke szülei. Az ikrekről nem is tudták, hogy ikrek, egészen a 18. heti ultrahangig, igaz, hogy voltak ráutaló tünetek, mint például a rohamosan növekvő has, ahogy az anya mesélte:

Fogalmam sem volt róla, hogy ikrek lesznek. Sőt az ultrahang előtt épp mondtam a barátaimnak, hogy el sem tudom képzelni, milyen lehet annak, aki több babát vár egyszerre, mert már olyan nagy lett a hasam a 18. hétre.

Az ultrahangon aztán nagy meglepetés érte a szülőket, és annak ellenére, hogy az anya egy 14 gyerekes családból származik, arra nem voltak felkészülve, hogy egyből két gyerekkel több lesz otthon. A legnehezebb a harmadik trimeszter volt Anne számára, míg végül az ikrek a 37. héten világra jöttek természetes úton.

A fotó pedig magáért beszél, csodálatos pillanat lehetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top