Baba

„Három hónap után torkig vagyok a szoptatással, befejeztem”

Cameran Eubanks egy döbbenetesen őszinte fotóval jelentette be, hogy megelégelte a szoptatást, és három hónap után visszaveszi az irányítást a teste felett.

Cameran Eubanks egy viszonylag népszerű amerikai reality, a Southern Charm színésznője, aki három hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének. A fiatal nő korábban azzal keltett feltűnést az internetezők körében, hogy miután terjedni kezdett róla a pletyka, hogy nem hajlandó majd szoptatni gyermekét, egy videóban vágott vissza a kritikusainak.
 
A rövid felvételen Cameran nyers őszinteséggel tudatta mindenkivel, hogy kerüljön bármibe is, igenis szoptatni fog. Aztán megszületett a kisfia, eltelt három hónap, a realitysztár pedig most azzal jelentkezett be követőinél, hogy felhagyott a szoptatással. A tőle megszokott őszinteséggel pedig arról is beszámolt, hogy miért – írja a Scary Mommy.

You want real? I'll give you real. This is leaked breastmilk from one morning of feeding. #liketoknowit #HOT #OOTD

Cameran Eubanks (@camwimberly1) által megosztott bejegyzés,

„A mai nappal BEFEJEZTEM a szoptatást – írta Instagram-oldalán Cameran, majd hozzátette, mindössze három hónap kellett ahhoz, hogy megelégelje a mellei gyötrődését, és visszavonulót fújjon. „Azért írom most ezt le őszintén, mert bízom benne, hogy ezzel segítek a sorstársaimon, így azok a nők, akik hozzám hasonlóan tortúrának élik meg a szoptatást, nem érzik majd magukat egyedül.”

I know I’m opening up the flood gates with this one.😬

Cameran Eubanks (@camwimberly1) által megosztott bejegyzés,

Egy ilyen vagy ehhez hasonló posztot általában hosszas magyarázkodás követ, ám Cameran meg se próbálta észszerű érvekkel elmagyarázni, miért döntött úgy, ahogy. Egyszerűen csak leírta, hogy felhagy a szoptatással, és kész. „Nem azért döntöttem így, mert elapadt volna a tejem, vagy mert beteg lennék. Nem. Azért hagyom abba, mert elegem van belőle. És így döntöttem.”
 
Cameran posztjában még leírta azt is, nem érdekli a kritikusok és a gyűlölködők véleménye. Leginkább azért nem, mert hisz benne, hogy gyermekének leginkább egy boldog édesanyára van szüksége. Ő pedig úgy lesz boldog, ha visszanyerheti az uralmát a teste felett. „Szükségem van némi szabadságra, hogy megőrizzem az ép eszemet, a tápszer pedig pontosan ezt adja majd meg nekem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top