Baba

Két anyuka is azt állítja, hogy legyantázták a gyerekeik szemöldökét az óvodában

Jelenleg is zajlik a nyomozás egy washingtoni óvoda ellen, mivel két anyuka is állította, hogy ott gyantázták le gyerekeik szemöldökét.

Először Alyssa Salgado vette észre, hogy kétéves kislánya szemöldökei között kipirosodott a bőr. Először csak horzsolásra gyanakodott, vagy arra, hogy a kislány túl erősen dörzsölte a homlokát, de ahogy közelebbről is megvizsgálta a foltot, megdöbbenve vette észre, hogy a szőrszálak is eltűntek. Az anyuka szerint egyértelmű, hogy a gyantázás csak a kislány óvodájában történhetett

Salgado a Facebookon osztotta meg a fotókkal is alátámasztott, felháborodott posztot, amire később egy másik szülő is reagált, aki ugyanerre panaszkodott ugyanennek az intézménynek a kapcsán. A kiborult szülők kirohanásait rengetegen osztották meg a neten, ami miatt végül intézményi belső eljárás és hivatalos rendőri nyomozás is elindult az ügyben. A szülők azt mondják, elsőre talán nem tűnik nagy ügynek egy kéretlen gyantázás, de megbocsáthatatlannak tartják, hogy valaki az engedélyük nélkül ilyesmit tegyen gyermekükkel.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top