Baba

Odáig van az internet a gyerekét kettévágó apától

Egy gyerekkel sok mindent lehet csinálni. Például „kettévágni”.

Na, nem igazából, hanem optikailag. A jól ismert kettévágós bűvésztrükköt alkalmazta egy apuka és egyben bűvész, Justin Flom babáján, míg az édesdeden aludt. A videóban jól látszik már a turpisság, amikor a férfi két könyvet nyom bele a gyerek hasába. Vagyis így tűnik. A kamera ekkor direkt nem ezt mutatja, így aki nem is tudja, hogy működik a híres mutatvány, az is érzi, hogy ott van elrejtve a titok.

De mi is ez a titok? Hogyan „vágta szét” a férfi a derekánál a babát? Először is, a videó végén többes számban írják a baba szót, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem csak a látható babát használták a trükkhöz. Emellett a már említett, csak bizonyos szögekből figyelő kameramozgás is gyanús, illetve az asztal alatti tükör is sokatmondó. Egyesek szerint valójában egy süllyesztett terület az asztal alatt, de az is elképzelhető, hogy a gyerek lábai egyszerűen az asztal alá belógnak, amit pedig mi látunk a videóban, azok nem az ő lábai. Nos, mindenesetre látványos trükk, az internet pedig odáig van érte, már több mint 95 millióan nézték meg a videót.

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top