Baba

Levelet írt a járdára parkoló tahó autósnak a kismama

Elgondolkodtató üzenetet hagyott egy kismama egy tahó módon parkoló autó szélvédőjén.

Gyermeke és a maga életét is kockára kellett tennie egy szabálytalanul parkoló autós miatt egy egri kismamának, aki csak úgy tudta kikerülni a járdán parkoló Mazdát, ha kitolja a babakocsit a kétszer kétsávos főútra.

Az egri anyuka nem hagyta szó nélkül az esetet, s bár megpróbált leinteni egy rendőrjárőrt, az lassítás után továbbhajtott. Ezután egy üzenetet írt az autósnak, amit nemcsak a szélvédőjére tűzött ki, hanem elküldte az Egri ügyek szerkesztőségének is a járdán terpeszkedő Mazda fotójával együtt.

Az egri kismama levele a tahó parkolónak:

„2018.01.22 délután 3 óra körül, a Vörösmarty Mihály úton.

Kedves autótulajdonos, gratulálok a parkolási módszeréhez. Az volt a szerencséje, hogy a babakocsit és gyermekemet jobban féltettem, mint a szuper járgányát.  Gratulálok a leintett járőr autónak, aki lassítás után inkább tovább ment. 

A problémát megoldottam, a gyermekem és saját magam épségét kockáztatva a 4 sávos forgalmas útra hajtottam.
Kedves autósok, kérem figyeljenek jobban, magukon kívül mások is közlekednek az utakon és a járdákon!

Mióta az 5 hónapos gyermekemmel sétálok, azóta rengeteg hasonló helyzettel kellett megbirkózni. Ne csodálkozzanak a kedves autósok, ha néhány anyuka, vagy más járókelő »megbünteti« a kedves parkolni nem tudó tulajdonost azzal, hogy végighúzza a kocsi oldalát, vagy kiszúrja a kerekeit.

Csak jobban oda kellene figyelni másokra, és mindenkinek könnyebb lenne a közlekedés.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top