Baba

Megfélemlítették az olasz szépségverseny résztvevőjét, mert a kisbabájával pózolt

Halálos fenyegetéseket kapott Alessia Spagnulo, a Miss Italy olaszországi szépségverseny egyik jelöltje, miután a versenyen a féléves babájával együtt vett részt.

Nem tudta kire rábízni nyáron megszületett csecsemőjét Alessia Spagnulo a Miss Italy olaszországi szépségversenyen, így kénytelen volt a babával együtt szerepelni a színpadon. A fürdőruhás számnál a kifutóra úgy ment fel, hogy egy kenguruban vitte magával a kislányát, ezt követően viszont nem tette zsebre, amit a trolloktól kapott. 

Elmondása szerint olyan ember is volt, aki az interneten halálosan megfenyegette őt, mondván, hogy ilyen aljas húzásért a nő halált érdemelne, mások pedig természetellenesnek találták, amit Spagnulo a versenyen vállalt. 

A 24 éves nő később azt nyilatkozta, hogy még sosem tapasztalt ilyesfajta agressziót korábban, és egyik zaklató kommentre sem reagált. Hozzátette, hogy valóban nem volt kire bízni a hat hónapos babáját, a férje ugyanis nem tudott idő előtt eljönni a papírgyárból, az édesanyja pedig ápolóként dolgozik egy kórházban, ő sem tudta a verseny idejére otthagyni a munkáját.

BUONGIORNO 🇮🇹#miss365 #Rome #missitalia #happy #mamma #life #momanddaughter #casting

Alessia Spagnulo (@alessiaspagnulo_) által megosztott bejegyzés,

A versenyen állítólag a többi potenciális szépségkirálynő felajánlotta Spagnulónak, hogy vigyáznak addig a gyerekre, amíg ő megmutatja magát, de ő azzal utasította el a segítséget, hogy mégis miért kellene titkolnia a gyerekét a közönség előtt. És igaza is lett: a zsűri a 17 lány közül őt választotta be a következő fordulóba.

(via Independent)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top