Baba

Patakba dobta újszülött babáját a pásztói nő

Az anya saját bevallása szerint a pásztói patakba dobta újévkor megszületett babáját. A nő továbbra is tagadja, hogy megcsonkította volna a gyerekét.

Korábbi vallomását módosította H. Mónika, az a pásztói nő, akit újszülött gyermeke megölésével vádolnak. Az anya először azt állította, hogy az újévkor megszületett babáját a patak partján hagyta, de a Bors információi szerint újabban H. Mónika úgy fogalmaz: a vízbe dobta a gyereket.

Pásztón a Kövecses-patak csörgedezik, vélhetően ide dobhatta gyerekét a gyilkossággal gyanúsított nő. Fotó: maps.google.hu

Mint arról beszámoltunk, január elején egy kutya egy pár napos csecsemő levágott fejére bukkant egy szeméttelepen. A baba megölésével és megcsonkításával H. Mónikát, az újszülött háromgyermekes anyját vádolják, noha a nő tagadja, hogy a gyereket ő csonkította volna meg. H. Mónika eddig annyit ismert el, hogy mindenki elől titkolt terhességéből született gyerekét újév napján megszülte, majd az egészséges csecsemőt a patakba tette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top