nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Segített öccse születésénél a 3 éves kislány

Segített öccse születésénél a 3 éves kislány

A kislányt előre felkészítették arra, ami a szülés során történik, így nem ijedt meg akkor sem, amikor az anyukája vajúdás közben kiabált.
NLCafé
f Ajánlom

Egy születések megörökítésével foglalkozó fotós, Nicole Lahey osztotta meg az Instagramon egy különleges szülés történetét. Egy család pár hónapja úgy döntött, hogy 3 éves kislányuk, Hunter jelen lehet a kistestvére születésénél.

A kislánnyal előzőleg a korának megfelelő szinten megismertették a születés anatómiáját és felkészítették a vér látványára, illetve arra is, hogy édesanyja kiabálni fog. 

„Kérdéseket tett fel, játszott a babáival, eszegetett, és imádni való módon szórakoztatott mindannyiunkat. Felvidította az anyukáját vajúdás közben, finoman simogatta a haját és együtt ámultak azon, ahogy ez az új, apró élet elkezdődött a szemük előtt” – mesélte a szülésről a fotós.

Nicole Lahey (@the.doula.tog) által megosztott bejegyzés,

Miután a baba megszületett, Hunter volt az, aki először magához ölelhette a csöppséget. A kislány ettől nagyon boldog volt, és alig akarta átadni kisöccsét az anyukájának.

„A születés az élet része. Oszd meg a gyerekeiddel, és tanítsd meg nekik már a kezdetektől, hogy a születéstől nem kell félni. A születés erő” – fogalmazott Lahey.

mirror

Megosztás Facebookon