Baba

Segített öccse születésénél a 3 éves kislány

A kislányt előre felkészítették arra, ami a szülés során történik, így nem ijedt meg akkor sem, amikor az anyukája vajúdás közben kiabált.

Egy születések megörökítésével foglalkozó fotós, Nicole Lahey osztotta meg az Instagramon egy különleges szülés történetét. Egy család pár hónapja úgy döntött, hogy 3 éves kislányuk, Hunter jelen lehet a kistestvére születésénél.

A kislánnyal előzőleg a korának megfelelő szinten megismertették a születés anatómiáját és felkészítették a vér látványára, illetve arra is, hogy édesanyja kiabálni fog. 

„Kérdéseket tett fel, játszott a babáival, eszegetett, és imádni való módon szórakoztatott mindannyiunkat. Felvidította az anyukáját vajúdás közben, finoman simogatta a haját és együtt ámultak azon, ahogy ez az új, apró élet elkezdődött a szemük előtt” – mesélte a szülésről a fotós.

Nicole Lahey (@the.doula.tog) által megosztott bejegyzés,

Miután a baba megszületett, Hunter volt az, aki először magához ölelhette a csöppséget. A kislány ettől nagyon boldog volt, és alig akarta átadni kisöccsét az anyukájának.

„A születés az élet része. Oszd meg a gyerekeiddel, és tanítsd meg nekik már a kezdetektől, hogy a születéstől nem kell félni. A születés erő” – fogalmazott Lahey.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top