Baba

Mielőtt örökbe adta volna kisfiát, megható videót készített neki az anyuka

A 18 éves Hannah Mongie azután döntött úgy, hogy lemond kisfiáról, hogy megtudta, hogy párja, a gyerek édesapja meghalt.

Hannah Mongie és szerelme, Kaden Whitney csak két hónapja randiztak egymással, mikor kiderült, hogy Hannah terhes. „Először megrémültünk a hírtől. Nem volt hosszú ideje együtt, úgy éreztük, túlságosan korai, hogy ilyen komoly felelősséget vállaljunk” – mondta a Today.com amerikai hírmagazinnak Hannah.

A fiatal anyuka a lapnak beszélt arról is, hogy a rémületük és a bizonytalanságuk egy szempillantás alatt elpárolgott azután, hogy először hallották a pici szívverését. Néhány nappal a vizsgálat után történt a borzasztó tragédia: Kaden váratlanul, hirtelen szívhalál következtében meghalt, Hannah pedig egyedül maradt születendő gyermekükkel.

anyaság, videó

Kép forrása: Today.com

„Életem legnehezebb döntése várt rám egy amúgy is pokolian nehéz időszakban” – ecseteli az átélteket Hannah, majd elárulja, megkönnyebbült, mikor a nyitott örökbe adás mellett döntött. „Tudtam, hogy egyedül nem tudom majd vállalni mindazt, ami egy gyermek felnevelésével jár, de azt is tudtam, hogy szeretnék valamilyen formában része lenni Taggart életének. Ez pedig a tökéletes megoldásnak tűnt számomra.

Hannah kisfiát végül Emily és Brad Marshra bízta, akik első gyermeküket is nyitott eljárással fogadták örökbe. A pár annyira megszerette Hannah-t, hogy beleegyeztek, rendezze be ő a gyerekszobát. „Emily ma már az egyik legjobb barátnőm, napi rendszerességgel beszélünk egymással” – Hannah ezt már abban a megható videóban árulja el, amit röviddel fia születése után készített.

anyaság, videó

Kép forrása: Today.com

Szerettem volna, ha Taggart tudja, mennyire szerettem és vártam őt, és hogy milyen nehezen hoztam meg azt a döntést, hogy örökbe adom” – magyarázta Hannah könnyek között, majd hozzátette, a körülmények ellenére boldog, hogy kisfia szeretetteljes családban nőhet fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top