Baba

Égési sérüléseket szenvedett a pelenkától egy kisbaba

Teljesen lemarta a pelenka a bőrt a kicsi popsijáról.

Egy héthetes csecsemőt, Elizabethet kórházba kellett vinni, mert fenekén égési sérülések keletkeztek a pelenkától. A Boots márka pelusa szinte nyersre marta a kicsi bőrét, aki egyre hevesebben sírt már a fájdalomtól. Bár alig két óráig viselte csak, a pelenka elképesztő nyomokat hagyott Elizabeth popsiján.

Forrás: Mercury Press & Media

Az újszülött édesanyja, Reanne Davis először azt hitte, két hete fájó mellkasával küszködik Elizabeth, csak aztán látta, mi a baj. Próbálta nedves törlőkendővel, vattacsomóval és különböző krémekkel lekezelni a sérülést, de amikor másnap sem történt javulás, kórházba vitte gyerekét. Elizabeth végül antibiotikumot és szteroid krémet kapott sebeire.

Reanne, az anyukája érthetően teljesen felháborodott az eseten, azt követelte, hogy ne árusítsák ezeket a pelenkákat a boltokban. Az anyuka kárpótlásul egy tízdolláros ajándékutalványt kapott, valamint a Boots azóta már intézkedett az ügy kivizsgálásáról. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top