Baba

Pizsamában kóborolt egy kétéves kisfiú hajnalban a városban

A bajorországi gyerek rokonokhoz ment látogatóba a szüleivel, de este felriadt, és elindult egyedül felfedezni a várost.

Egy kétéves kisfiú egyedül fedezte fel az alsó-bajorországi Landshut városát vasárnap hajnalban – írja az Origo.

A fiú a szüleivel érkezett látogatóba a rokonokhoz. Valószínűleg rosszat álmodhatott, és miután felébredt, nem a szülei után kiáltott, hanem fogta a maciját, és pizsamában indult sétálni a hatfokos hidegben. A ház ajtaját ugyanis a tulajdonosok elfelejtették becsukni.

A kora reggeli órákban egy járókelő figyelt fel a gyerekre több kilométerre a háztól. Értesítette a rendőrséget, ám a rendőrök nem találták meg a szülőket, hiszen eltűnésről nem kaptak bejelentést. Így a gyereket a városi kórházba vitték. Megvizsgálták, de semmi baja nem volt. A kétségbeesett szülők reggel 8 körül mentek érte.

Csak a szerencsének és a vasárnap hajnali gyér forgalomnak köszönhető, hogy nem lett tragédia az esetből, ugyanis a kisfiú állítólag több, egyébként forgalmas kereszteződésen is átsétált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top