Baba

Még a kórházi személyzetnek is elakadt a lélegzete, akkora babát szült

Majdnem hat kilóval jött a világra a nemrég született baba.

5,8 kilóval és 68 centiméterrel született meg egy baba az angliai Cleethorpesban. Még a kórházi személyzet tagjai is elképedtek, amikor először meglátták a csecsemőt, hiszen több mint tíz éve nem szültek náluk ekkora gyereket. Hát még a szülők, főleg az anya milyen megpróbáltatásokon mehetett keresztül. Sherylannak szerencsére már több szülése is volt, többi gyereke szintén az átlagnál nagyobb súllyal születtek. A császármetszéses szülés komplikációmentesen zajlott, az anya viszonylag pozitívan számolt be óriás gyereke, Brodey világrahozataláról.

Forrás: Grimsby Telegraph/BPM Media

„Tudtam, hogy nagy baba lesz, de erre azért én sem számítottam, a konkrét nagyságát nyilván csak akkor tapasztalod meg, amikor már kint van, és a kezedben tartod.”

Annak ellenére, hogy csak néhány napja született, Brodey már kényelmesen kitölti a 0-3 hónaposokra való ruháit, és három-négy óránként körülbelül 7 centiliter tejet fogyaszt el jóízűen, ami jóval több a megszokottnál. Az újszülöttek általában 2 és 4 centiliter közötti mennyiséget szopiznak. Sherylan és a baba jól vannak, egészségek, a szülőknek pedig ez a legfontosabb. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top