Baba

Nem engedték be kislánya karácsonyi fellépésére az anyát

Kislánya képtelen volt abbahagyni a sírást, amikor megtudta, hogy anyukája nem láthatja a szereplését, amire rengeteget gyakorolt. Teljesen érthető.

A 26 éves, kétgyermekes özvegy, Gemma O’Reilly szerette volna megnézni 5 éves kislányát, Bellát az iskolai betlehemes játékban. Mivel a bébiszittere lemondta a munkát, és nem tudott már mást szervezni a helyére, ezért magával vitte kisebbik gyermekét, a 10 hónapos Prestont is a fellépésre. Az ajtóban azonban egy tanár az útjába állt és közölte, hogy az intézmény szabályai értelmében kisgyerekkel nem léphet be az előadásra. Az anya hiába magyarázta el a helyzetet, a pedagógus hajthatatlan volt, leszögezte, hogy nincs kivételezés.

Gemma könnyekben tört ki, hiszen még soha, semmit sem hagyott ki, amit Bella csinált. A kislány is képtelen volt abbahagyni a sírást, amikor megtudta, hogy édesanyja nem nézheti meg a fellépését, amire olyan sokat gyakorolt.

Az anya megpróbált jegyet kérni a másnapi betlehemes játékra, hogy akkor legalább megnézhesse Bellát, ám azt mondták neki, hogy már egy sem maradt.

Az iskola az ügyben úgy nyilatkozott: 8 éve érvényben van a szabály, miszerint babák és kisgyerekek nem vehetnek részt az iskolai előadásokon, mégpedig azért, hogy ne zavarják meg azokat. Állításuk szerint eddig senkinek sem volt kifogása ez ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top