Baba

Égési sérüléseket okozott a kislányon a fürdőbomba

Alig fél percet volt a fürdőbomba a vízben, a kislány máris megsérült.

Számos gyerek kér Hatchimal nevű játékot mostanában Amerikában. A Furbyhez hasonló plüssfigurák műanyag tojásokból kelnek ki, és mindenki odáig van értük. Természetesen különböző merchandise termékeket dobtak piacra a plüssök mellett, például hatchimalos fürdőbombákat. Ám egy anyuka fura esetről számolt be a Facebookon. Azt állítja, hogy a fürdőbomba égési sérüléseket okozott kislányának, amit fotókkal támasztott alá. Ezeken jól látszik, hogy a gyerek keze vörös és duzzadt.

Az anya sokszor vásárol hasonló termékeket, de más márkánál még nem tapasztaltak ilyen döbbenetes reakciót. A kislányt anyja azonnal orvoshoz vitte, ott állapították meg, hogy égésről, és nem allergiás reakcióról van szó. A nő posztjában figyelmeztetni szeretné a többi szülőt, hogy vigyázzanak a Hatchimal fürdőbombával, mivel abban olyan összetevő van, amely súlyos sérüléseket okozhat a bőrön. 

Voltak, akik kételkedve fogadták az anya posztját, sokan viszont hasonló esetekről számoltak be. Az egyik kommentelő azt írta, hogy a gyerekével ugyanez történt, csak nem a kezét, hanem az arcát égette meg a fürdőbomba. A tünetek mindenkinél megegyeztek: első pillantásra allergiás reakciónak tűnő, vörös, felpuffadt bőr. 

A posztot nagyon sokan megosztották, az anya pedig reméli, hogy minél többekhez eljut a figyelmeztetése. 

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top