Baba

Hóban fekvő kisfiát rugdosta a brutális apuka – sokkoló felvétel

Földön fekvő gyerekébe rúgott teljes erővel az apa, mert az nem tudott felkelni.

Az utcai felvétel Kirgizisztán fővárosában, Biskekben készült, ahol már nagy hó lepi be az utcákat. Egy apa és fia kint sétáltak, de a gyerek már a felvétel elején a földön fekszik, és próbál felállni, de nem megy neki. Többször is nekimozdul, de nem sikerül felállnia, valószínűleg a csúszós járda miatt. 

Az apa egy ideg mozdulatlanul áll, és egykedvűen várja, hogy történjen valami, majd hirtelen odalép a gyerekhez, és hatalmasat rúg rajta. Csak utána rángatja fel erővel a kisfiút, és indulnak tovább. Megdöbbentő és sokkoló ez a családon belüli erőszak, ahogy egy ilyen kicsi gyereket bántanak. Persze, bárkivel ezt teszik, borzasztó, de így pláne. Például az apa felsegíthette volna szegény kisfiút a feledik percben is. 

Miután a felvételt megosztották az interneten, az apát letartóztatták. Egy szemtanú elmondása szerint a gyerek már a videófelvételen látható, ominózus eset előtt is rettegett apjától. Az ügy még kivizsgálás alatt áll.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top