Baba

Ennél a brutálisan őszinte karácsonyi üdvözlőlapnál nem lesz jobb idén

Egy anya olyan őszinte karácsonyi képeslapot írt, hogy a fal adja a másikat.

Elkezdődött a karácsonyi lapküldés, írhatjuk a sablonos boldogkarácsony-üzeneteket a családnak. Ami amúgy egy nagyon jó dolog, mert aki kapja, örül neki, hogy gondoltak rá, aki pedig küldi, annak öröm, hogy egy csepp szeretetet ad a családtagoknak írásban.

A karácsonyi lapoknak Amerikában nagyobb hagyománya van, mint nálunk, ők ilyenkor hosszabban írnak egymásnak, többek között arról is, hogy megy a soruk, mi van velük úgy általában. Tom és Lisa Allen fantasztikusan viccesen és őszintén beszámol a családtagoknak arról, mi újság a házuk táján a 3 éves Landonnal, a 9 éves Hunterrel, a 18 éves Maddyvel és szüleikkel. Annyira őszintén, hogy még a könnyed is kicsordul a nevetéstől, ha elolvasod. Nem lehet nem szeretni őket.

Landon: A mi tündéri és idegesítő háromévesünk. Folyamatosan nyafog és nem alszik, amikor aludnia kellene. Bőg, ha nem kap gumicukrot vacsora után. A legtöbb rajza, amit hazahoz az oviból, borzalmas. Büszkeségünk és örömünk (és az alkoholproblémáink legfőbb oka).

Hunter: A mi energikus, ám meglepő módon kicsit sem atletikus 9 évesünk, akit kiraktak a focicsapatból, amit meg sem érez a csapat. Tudom… hogy történhetett ez meg?! Leginkább az iPadjén lóg, és idén káromkodott először! Nagyon izgalmas!

Maddy: 18 éves… minden hónapban meghaladja a telefonon a mobilforgalom keretét. Ősszel két hétig büntetésben volt, miután becsempészett az ablakán egy fiút, hogy együtt nézzenek filmet. Kirúgták az állásából, mert azt mondta a főnökének, hogy »attól még, hogy be vagyok osztva, nem muszáj megjelennem«. Ki akar maradni a suliból, hogy Instagram-celeb lehessen.

Tom és Lisa: Valahogy még házasok 41 év után is. Tom még mindig betűri a pólóját a farmerjába, és a nyugdíjelőtakarék-számláról vett el pénzt, hogy vásároljon egy halászhajót. A golfcipőjét pedig a lépcsőn hagyta, pedig háromszor szóltam neki, hogy vigye fel a helyére.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top