Baba

Mentőben szült egy kismama – fotó

Sűrűsödő fájásai miatt mentőt riasztottak egy utolsó napos kismamához, de a baba úgy gondolta, nem vár addig a megszületéssel, míg a mentőautó beér a kórházba.

Csodálatos történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán, ami a polgári mentősökkel esett meg pénteken este. Ekkor riasztották őket egy terhessége utolsó napjaiban járó kismamához, akinek egyre sűrűbben jelentkező fájásai voltak.

A polgári mentőállomás kocsija pár percen belül a helyszínen volt, és gyors, de alapos vizsgálatot követően indultak is a kórházba, hogy a szülés a legmegfelelőbb körülmények között történjen.

„A baba viszont nem így gondolta. Az események felgyorsultak, és a mentőautóban a bajtársak egy egészséges kislányt segítettek a világra. Ellátás után, megfigyelés céljából stabil állapotban szállították kórházba az újdonsült anyukát és kislányát. Bajtársainknak gratulálunk, az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk!” – írja Facabook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top