Baba

Kedvenc éttermükről nevezték el születendő kislányukat

A leendő szülők olyannyira rajonganak az olasz ételeiről ismert étteremért, hogy születendő kislányukat is a helyről nevezték el.

„Mikor megtudtuk, hogy a születendő gyermekünk lány, egy pillanatig sem gondolkoztunk. Csak egymásra néztünk a feleségemmel, és tudtuk, hogy a neve Olivia lesz” – nyilatkozta az ABC News amerikai hírcsatornának Justin Garton.

A leendő apuka elárulta azt is, hogy kislányuk nevét az olasz ételeiről ismert „Olive Garden” étteremlánc ihlette, ahol rendszeres vendégek voltak feleségével, Jordannal. „Volt egy hosszabb időszakunk, 6 vagy 7 hét, de nem emlékszem pontosan, mikor minden áldott nap ebben az étteremben ebédeltünk.”

Az apa elárulta, nem csak az ízletes fogások miatt döntöttek úgy, hogy az étteremnek valamilyen formában emléket állítanak lányuk nevében is: „Nagyon sok pénzt spórolt nekünk ez a hely, mikor igazán szükségünk volt rá, ezért nem lehetünk elég hálásak” – mondja.

Justin egyébként beszélt arról is, hogy ő mindössze harmadik generációs amerikai: dédszülei Olaszországból vándoroltak ki, hogy aztán letelepedjenek Kansasban. „Mondanom se kell, hogy az országnak ezen a részén viszonylag nehéz jó olasz éttermet találni, szerencsére nekünk nem is nagyon kellett keresni, hiszen itt volt az otthonunkhoz közel az Olive Garden.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top