Baba

Vibrátorral oldotta meg a szoptatós problémát az anya

A vibrátor nem igazán áll az első helyen, ha az a kérdés, mi jut eszébe egy frissen szült nőnek. Mégis, ez az anya okosan fel tudta használni, hogy megoldjon egy szoptatós problémát.

Akinek volt már mellgyulladása, az pontosan tudja, milyen fájdalmakkal jár. Tízből egy szoptatós anya tapasztalja ezt a fájdalmat, amit a tejcsatornák elzáródása okozhat. Sokféle kezelés létezik, köztük a gyakori szoptatás, masszázs, borogatás, és vannak olyan kevésbé ismert gyógymódok is – például, hogy tegyél rá krumplit, vagy használj vibrátort.

Danielle már kilenc hónapja szoptatta a kisfiát, közben négyszer élte át a tejcsatornák elzáródása okozta problémákat. Már minden módszert kipróbált a forró zuhanytól kezdve a masszírozásig, aztán eszébe jutott, hogy mi lenne, ha nem a kezével masszírozná a mellét, hanem bevetné a vibrátorát.

Rátette a mellére a vibrátort és bekapcsolva tartotta rajta 10 percen keresztül, amitől hamar érezte a megkönnyebbülést. Elmondása szerint sokkal kevésbé volt fájdalmas a vibrátoros masszírozás, mint a kézi, és hatékonyabb is, mert azóta is rendszeresen használja, és nem lett mellgyulladása.

Nem épp szokványos gyógymód, de egy próbát megér vész esetén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top