Baba

10 jel, hogy készen állsz a gyerekvállalásra

Bár a gyerekvállalásra teljesen sosem tudunk felkészülni, de azért vannak olyan jelek, amelyek egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy jöhetne már a baba.

1. Szó szerint akárhová fordulsz, babát látsz. Igazából persze nem így van, ennyi baba nincs a világon, de a fókuszod beszűkül a babákra.

2. Mélységesen megbánod, hogy a kutyádnak a kedvenc embernevedet adtad, mert kissé furcsa lenne, ha ugyanúgy hívnák majd a babádat is.

3. Titokban felpróbálod a kismamaruhákat, és szelfiket készítesz magadról, amiket elküldesz a férjednek.

4. Féltékeny vagy, ha meglátod, hogy egy anya ugyanolyan babakocsit tologat, amilyet már kinéztél magadnak. Jó, hát annyiba kerül, mint egy autó, de semmit sem akarsz megtagadni leendő gyermekedtől.

5. Annyira összekapcsolódsz a női szerveiddel, hogy szinte érzed, amikor ovulálsz.

6. Mindig találsz kifogást, hogy miért muszáj bevásárlás közben a babarészleg felé venni az irányt, ahol annyi cukiság van, hogy nem lehet kibírni ép ésszel.

7. Feltöltöd a készleteidet terhességi tesztből még akkor is, ha nem késik a menstruációd. Mert ugye, ha egyszer tényleg terhes leszel, lehet hogy pont zárva lesz a drogéria.

9. Amikor a macskád belehány az ágyadba, nem érzel mást, csak aggodalmat, és orvoshoz akarod vinni. Ha valami, akkor ez biztos, hogy egy őrült nagy, neonfényben villogó JEL, hogy jöhet a baba.

10. Már most pontosan tudod, hogyan mondod majd el a pozitív terhességi teszt hírét a férjednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top