Baba

Majdnem megfulladt a baba a cumitól

A hatgyerekes anya figyelmeztetésnek szánja a rémisztő történetet más szülők számára.

A hatgyermekes, ausztrál Krechelle Carter népszerű blogger, aki őszinte stílusban ír a nagycsaládos életről. A nő a minap egy olyan történetet osztott meg az olvasóival, melyre egyáltalán nem büszke.

A legidősebb, jelenleg hatéves fia, Sylus (a lenti képen a jobb szélen) 9 hónapos volt, amikor az eset történt. Az anya arra lett figyelmes, hogy a baba keservesen sikoltozik. Amikor az ágyához rohant, látta, hogy a torkán akadt a cumi és fuldoklik.

A nő megrémült, hogy kisbabája meghalhat. Kétségbeesetten próbálta kiszedni a csöppség szájából a cumit, de az beszorult. Két percbe telt, mire végre ki tudta szabadítani. Krechelle azt mondja, élete leghosszabb két perce volt. Utána könnyezve ölelte kisfiát, aki szerencsére hamar megnyugodott, és öt perc múlva már a cumisüvegét követelte.

Az anya nagyon szégyellte, és bűnösnek érezte magát, amiért hagyta, hogy mindez megtörténjen. Bár közel 6 év telt el azóta, és fia boldog, egészséges kis srác, az asszony csak mostanra jutott el odáig, hogy másokkal is képes legyen megosztani a történetet, mely annyira mély nyomott hagyott benne, hogy a mai napig is élesen emlékszik minden szörnyű pillanatára.

Krechelle más anyákat szeretne figyelmeztetni arra, hogy a cumik különböző méretűek, és ha csak egy kis esély is van arra, hogy beférhetnek a baba szájába, semmiképp sem szabad odaadni nekik.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top