Baba

Így sírta el magát Szabó Zsófi a Konyhafőnök VIP-ben – videó

Szabó Zsófi kisbabát vár, ezért érzékenyebben vette a Konyhafőnök VIP zsűrijének értékelését. Igaz, már azelőtt elsírta magát, hogy Fördős Zé megszólalt volna.

Bár a Konyhafőnök VIP-ben gyakran ugratják egymást a versenyzők, nem fenékig tejfel a verseny minden pillanata. Ezt tanúsítja a pénteki adásban Szabó Zsófi is, aki igyekezett mindent beleadni, hogy a középdöntőbe kerülhessen.

Ám a stressz és a hormonok győzedelmeskedtek, és a várandós Zsófinál eltört a mécses az egyik értékeléskor. Ráadásul akkor, amikor a zsűri még egy szót sem szólt, csupán Zsófi a pultra helyezte az ételt, a könnyek pedig máris gyűltek a szemében.

Most érzékeny vagyok, és nem akarok sírni” – válaszolt Zének arra a kérdésre, hogy mi a baj. „Lehagytam a mogyorót a ropogós elemről, és utólag szórtam rá” – mondta már könnyek között a kismama, akinek problémájára viccesen reagált a kóstolás előtt Zé. „Az én hormonháztartásom nem borult fel, de az, hogy valaki lehagyja a mogyorót, az engem is sírásra késztet… néha, de most nem fogok sírni. Köszi amúgy, hogy feldobtad, mert amúgy nem vettem volna észre” – mondta a zsűritag, majd megkóstolta Zsófi ételét.

Zsófi végül bejutott a középdöntőbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top