Baba

Húsevő baktérium miatt veszítette el végtagjait az anya

A család a kórházat hibáztatja.

A kanadai Lindsey Hubley idén márciusban hozta világra kisfiát. Miután a 33 éves nőt hazaengedték a kórházból, egy sor komplikáció jelentkezett nála, ezért másnap visszament az intézménybe. Ám ahelyett, hogy ekkor rendesen megvizsgálták volna, újra hazaküldték.

Forrás: GoFundMe

Nem vették idejében észre, hogy a nő szervezetét húsevő baktérium támadta meg. Ennek következtében mindkét alkarját és lábszárát amputálni kellett, valamint a méhét is el kellett távolítani, jelenleg pedig veseátültetésre vár. Vőlegényének ott kellett hagynia a munkahelyét, hogy gondozni tudja kisfiukat.

A család a kórházat hibáztatja egyrészt azért, mert az orvosok a szülésnél nem távolították el a placenta egy részét, másrészt pedig az elmaradt vizsgálatok miatt. Ügyvédjük szerint az anyát ért egészségkárosodás egy részét – ha nem is mindet – meg lehetett volna előzni, ha az orvosok alaposan végzik a munkájukat.

foxnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top