Baba

Két nap alatt két baba is született ugyanabban a gyorsétteremben

Nem mindennapi hétvégéje volt a múlt héten az egyik New Jersey-i Burger Kingnek: két kisbaba is született náluk. Méghozzá két egymást követő napon.

A denville-i segélyhívó központba múlt pénteken érkezett az első hívás, röviddel fél nyolc előtt: a telefonáló arról számolt be, hogy várandós feleségének sürgősen segítségre van szüksége, ugyanis megindult nála a szülés, de a forgalmi dugó miatt nem biztos, hogy elér a kórházba – írta a USA Today című amerikai lap.

A házaspár alig egy órával korábban, az első fájások jelentkezésekor indult útnak, ám a dugó miatt kénytelenek voltak félrehúzódni a Burger King parkolójába. Később kiderült, hogy a leendő szülők egy Roxbury közelében történt halálos baleset miatt nem jutottak el a kórházba.

A segítség a dugó ellenére még időben megérkezett: néhány perccel azután, hogy kiérkeztek a mentők, a nő egészséges kisfiúnak adott életet. A baba érkezéséről a mentősök beszámoltak a Facebook-oldalukon, fogalmuk sem volt róla, hogy egy nappal később újra ebben az étteremben lesznek majd, újra egy vajúdó kismamával.

Pedig így történt: szombaton este fél kilenckor is őket riasztották, mikor egy vajúdó kismamának segítségre volt szüksége. A cím is ismerős volt a mentősök számára: ugyanabba a Burger King parkolóba kellett menniük, ahova előző nap. Mint kiderült, a házaspár épp úton volt a Morristown orvosi központba, mikor a fájások erősödni kezdett.

„A kismama megkérte párját, hogy húzódjon félre a parkolóba, és hívjon segítséget” – mondta a mentők vezetője, majd hozzátette, mire a segítség megérkezett, a szülés már megindult. A második, teljesen egészséges kisfiú végül az autó hátsó ülésén jött világra.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top