Baba

Nem várt ütést kapott a villamoson a terhes kismama

Megütötték a terhes kismamát, miközben le szeretett volna szállni a buszról. Támadója még szóban is belerúgott, Alexandra értetlenül áll az eset előtt.

Óhatatlan, hogy az ember a tömött tömegközlekedési eszközön néha hozzáérjen az utastársához, ám ami az állapotos Szajcz Alexandrával történt, az nem véletlen érintkezés volt, hanem szándékos bántalmazás.

A Borsnak elmesélt történet szerint Alexandra az iskolakezdés idején utazott Miskolc egyik helyi járatával, épp a leszálláshoz készülődött, amikor kisebb tömeg, vagy harminc ember akart felfurakodni a buszra. Itt már érezte, hogy nem lesz egyszerű dolga a leszállásnál.

Amikor a leghátsó ajtón kiléptem, az egyik tolakodótól egyszer csak egy hirtelen ütést kaptam a hasamra. Egy nagyjából tizennyolc éves iskolás lány volt az. Rám förmedt, hogy húzzak a francba, majd cifra káromkodások közepette még melegebb éghajlatra is elküldött.

 

Alexandra szerint a lány csak a haverjai előtt szeretett volna vagánykodni.

A 24. hetében járó nő hasa nagyon fájt az ütést követően, megijedt, nehogy valami baja legyen születendő gyermekének. A fájdalom szerencsére egy óra után enyhült, majd meg is szűnt, így Alexandra is megnyugodott valamennyire.

A fiatal kismama nem érti, miért állat módjára közlekednek egyesek, megfigyelése szerint ebbe a kategóriába egyre több nyugdíjas is beletartozik.

„Kismamaként nem érzem már magam biztonságban a villamoson” – mondta a Borsnak Alexandra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top