nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Sági Szilárd a lombikbébiprogramról: “Vállalom, hogy bűnös vagyok”

Sági Szilárd a lombikbébiprogramról: “Vállalom, hogy bűnös vagyok”

Elegánsan reagált Sági Szilárd műsorvezető és gasztrokibic Veres András győri megyéspüspök elég erős kijelentésére, miszerint bűnös, aki részt vesz a lombikbébiprogramban. Lombikszülőkként Sági és felesége is büszkén és még inkább boldogan vállalják bűnösségüket.
NLCafé
f Ajánlom

Nagy botrányt kavart a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökének, Veres András győri megyéspüspöknek a kijelentése, amellyel kritizálta, hogy a kormány megnövelte a lombikbébiprogram támogatását. Veres szerint a keresztény értékek ezen a téren mást diktálnak, és bűnös az a keresztény, aki részt vesz a lombikbébiprogramban. 

Erre reagált frappánsan a 24.hu-nak nyilatkozva Sági Szilárd, aki a lapnak elmondta, hogy ő és párja, Soós Szilvia öt évet vártak arra, hogy szülők lehessenek, amikor végül a lombikbébiprogram segítségével ikreik születtek 2015 januárjában. A gasztrokibicként ismert Sági kiemelte, hogy feleségével ők csak örömet és boldogságot kaptak a program által.

“Büszkén és boldogan vállalom, hogy bűnös vagyok! Veres Andrásnak lelke rajta, hogy mit mond a lombikbébiprogramról, de anélkül, hogy bárkit meg szeretnék bántani, ez a döntés a szülőké kell, hogy legyen. Mi, felnőtt férfiak és nők el tudjuk dönteni, hogy mi a jó számunkra” – fogalmazott. 

 

Megosztás Facebookon