Baba

Botrány: várandós kismamát parancsolt le a buszról a sofőr

A várandós nőnek annyi volt a bűne, hogy a járdaszélen ülve várakozott a buszra családjával. Az 55-ös sofőrje leszállíttatta a járműről, és rendőrt hívott a családra.

A várandós nő édesanyjával és kétéves kislányával várta az 55-ös buszt egy gyáli megállóban múlt pénteken, bevásárlásból indultak volna haza. Az Ady Endre úti megállóban nincsen mire leülni, ezért a 23 éves édesanya a járdaszegélyen pihent meg.  

 “Ekkor még nem gondoltam volna, hogy emiatt meg leszek hurcolva” – mondta el a Borsnak a 23 éves nő. 

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Alig ültek le a vezetőfülke mögötti ülésre, amikor a sofőr emelt hangon felszólította a családot, hogy azonnal szálljon le. Az indok: látta, hogy a kismama a földön ülve várakozott. 

A terhes nő teljesen lefagyott, azt hitte rosszul hall. Ruhája rendezett volt, felszállás előtt a nadrágját még le is porolta. Édesanyja és egy utas is kiállt mellette, de a sofőr hajthatatlan volt és azt mondta, rendőrt hív, ha nem szállnak le. 

“Végül leszálltunk, a rendőrök is megérkeztek, akik azt tanácsolták, hogy tegyek bejelentést a Bu­dapesti Közlekedési Központnál” – mondta a nő, aki meg is tette a bejelentést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top