Baba

Saját szülése közben segítette világra betege kislányát a doktornő

A doktornőnek már elfolyt a magzatvize, mikor megtudta, hogy az egyik kismamánál komplikációk léptek fel. Egy percig sem gondolkodott, segítsen-e.

A Kentuckyban élő szülész-nőgyógyász, dr. Amanda Hess aznap azért ment be a kórházba, hogy világra hozza második gyermekét: kollégái már átöltöztették és arra készültek, hogy világra hozzák kislányát, mikor a doktornő véletlenül fültanúja volt annak, ahogy két ápolónő egy kismamáról beszél, akinél komplikációk léptek fel.

Saját szülése közben segítette világra betege kislányát a doktornő

Amanda egy percig se gondolkozott, hogy segítsen-e a szülésnél, azonnal döntött, hogy igen. Hogy takarja saját kórházi ruháját, köntösbe bújt, a szivárgó magzatvizet pedig egy gumicsizmával igyekezett felfogni. Ebben a szokatlan öltözékben jelent meg a műtőben, ahol a segítségével sikerült rendben világra segíteni a páciense kislányát.

Nem sokkal később végül Amanda is megszülte gyermekét, egy egészséges kislánynak adott életet. A brit Mirror című bulvárlap értesülései szerint mindkét kislány és anyukájuk is teljesen egészséges. Hamarosan mindannyiukat hazaengedik a kórházból.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top