Baba

Három évvel a halála után lett apa a New York-i rendőr

A 32 éves rendőrt 2014-ben, öt nappal karácsony előtt a járőrkocsijában lőtték le. Most, három évvel a tragédia után apa lett.

A 32 éves Wenjian Liut és társa, a 40 éves Rafael Ramost 2014-ben, alig 5 nappal karácsony előtt a szolgálati autójukban lőtte le egy fegyveres. A fiatalabb férfi nem halt meg azonnal, kórházba szállították, ahol napokig küzdöttek az életéért az orvosok.

Mikor kiderült, hogy az orvosok nem tehetnek érte semmit, Liu fiatal felesége, aki mindössze néhány hónappal korábban kötötte össze az életét a rendőrrel, arra kérte férje családját, egyezzenek bele abba, hogy az orvosok levegyék Liu spermáját. Pei szerette volna teljesíteni a férfi legnagyobb vágyát, hogy apa lehessen.

Három évvel a halála után lett apa a New York-i rendőr

Liu álma, az apaság végül két és fél évvel a halála után teljesült: néhány napja ugyanis Pei “Sanny” Xei Chen egészséges kislánynak adott életet, akinek az Angelina nevet adta. Barátnőjének, aki a kórházban is vele volt, Pei elárulta, azért ezt a nevet választotta kislányának, mert a mesterséges megtermékenyítés estéjén álmot látott, amelyben Liu egy gyermeket adott át neki, akit Angelnek nevezett.

A fiatal anyuka a The New York Post című amerikai lapnak elárulta, még mindig nem dolgozta fel teljesen férje halálát, de bízik benne, hogy közös gyermekük gyógyír lehet majd a nehezen múló sebekre.

Olvass még többet az apaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top