Baba

“Az exférjem új barátnője fantasztikus anya a lányomnak”

Amikor az elvált szülők újra párt találnak, gyakran féltékenység vagy keserűség kísérheti, amikor az új társsal együtt viszik el láthatásra a gyereket. Brittney Johnson számára azonban áldást jelentett, hogy gyermeke kapott egy "bónuszanyukát" az exférje új barátnőjével.

Az anya egy megható Facebook-posztban írta le érzéseit az exférj új barátnőjének, Kayla Imhoffnak, hogy milyen szerepet játszik “bónuszanyaként” a 4 éves kislánya életében. Imhoff 2015-ben lépett az életükbe, amikor a kis Payton 2 éves volt. Johnson egy fotót posztolt a lányáról, aki ugyanolyan műtősruhában van, mint Imhoff, aki ápolónak tanul.

“Üzenem minden anyának, aki idegrohamot kap, amikor egy másik nő úgy bánik a gyerekével, mintha a sajátja lenne: nem pont ez az, amit szeretnél? Az egyik éjjel épp ilyen nőért imádkoztam, aki a lányom apjával él, mert tudtam, hogy mindkét hely a gyermekem otthona lesz. Kayla hatalmas ajándék, minden, amire vágytam. Ápolónak kezdett tanulni, amibe Payton teljesen belebolondult, úgyhogy Kayla rendelt neki egy miniműtősruhát, ami épp olyan, mint az övé.

Erős, okos és édes kislányom van. Azt szeretném, ha csupa pozitív példa lenne előtte, ahogy felnő. Köszönöm, Kayla, hogy megmutatod Paytonnek, hogyan érje el az álmait, hogyan dolgozzon keményen és tanuljon akár éjszaka is a vizsgákra. Köszönöm, hogy életed egyik legstresszesebb időszakában időt szakítasz rá, hogy biciklizz vele, és elkészítsd neki a kedvenc ételét. Egy igazi példakép vagy, és fantasztikus bónuszanya, mind büszkék vagyunk rád.

Amikor látod a gyereket, hogy ilyen kezekben van, és nem csal mosolyt az arcodra, akkor érdemes átgondolnod, hogy mi igazából a gyerek érdeke. Payton életében lett még egy ember, aki szereti, és mi mást kívánna egy anya a gyermekének, ha nem ezt? A kislányom megérdemli, hogy velem ÉS Kaylával is a legjobb barátságban legyen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top