Baba

Kutyás szülésért kampányol Dr. Rex gazdája

Ahogyan ma már szinte természetes, elfogadott az apás szülés,miért ne lehetne kutyás szülés is?

 Dr. Rexről és kitartó gyerekorvos gazdájáról, Varga Károlyról az NLCafé is írt többször. Most Dr. Rex érdekes ötlettel állt elő: megkérdezte a Facebook közösségét, hogy mit szólnának a kutyás szüléshez? 

“Ahogyan ma már szinte természetes,elfogadott az apás szülés, miért ne lehetne kutyás szülés? Sokszor már egy szeretett négylábú családtag is várja a baba megszületését, az is biztos,hogy a pocaklakó jelenlétét már születése előtt észleli” – írja a Facebook-oldalán Dr. Rex nevében Varga Károly gyerekorvos.

Nagyon sok pozitív komment érkezett az orvos ötletére, csak páran írták le azt, hogy szerintük ez nem jó ötlet. “Csak én nem szeretem, ha egy kutya kinyalja a kakis fenekét, és azzal a nyelvével ad puszit egy újszülöttnek, akinek még nincs kifejlődve az immunrendszere?” – írta egy anyuka.

Hogy egészen pontosan, hogyan gondolta a gyerekorvos a kutyás szülést, nem derül ki a bejegyzésből. Mi nagyon várjuk a folytatást. Ti mit gondoltok?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top