Baba

A fél internet rajong az anya vécéülőkés képéért

Minden anya érti a képet, akinek volt már pici gyereke, akit a szobatisztaságra nevelés viharos időszakában rá kellett szoktatni, hogy találjon már bele abba a lyukba a vécén.

A háromgyerekes anya, Kristina Kuzmic érezte úgy, hogy már valami drasztikus figyelemfelkeltést kell kiraknia a fürdőszobában ahhoz, hogy a gyermekei rendeltetésszerűen használják a vécét. Főleg a fiús anyák mindennapos és elég nagy problémája az, hogy a gyermek nem igazán talál bele a lyukba, ezért anya élete egy nagy fürdőtakarítás, ahogy próbálja minden pisilés után eltüntetni a vécé környékéről a nyomokat. Arról nem is beszélve, milyen kellemetlen tud lenni, ha nem figyel épp oda minden idegszálával, csak beszaladna vécére a gyerek után, és ráül a pisivel borított vécédeszkára.

 

A képen iránymutatásként láthatjuk, hogy próbálja írásban elmagyarázni gyermekinek, hova kellene érkeznie a pisinek. Ennél frappánsabban és viccesebben még nem láttuk megfogalmazva ezt a problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top