Baba

Döbbenetesen nyers fotó foglalja össze az anyaság kínjait

Emily Holdaway egyáltalán nem olyan anya, aki a gyerekvállalásnak csak a szép, rózsaszín oldaláról hajlandó mesélni. Legfrissebb posztjából például az derül ki, mi az igazi "szenvedés".

“Nincsenek rá szavak, milyen elveszettnek és kiszolgáltatottnak éreztem magam tegnap este” – kezdte legfrissebb blogposztját az egygyerekes anyuka, Emily Holdaway, amelyben arról ír, hogyan éli meg azt, hogy kisfia, Ziggy már nem igényli, hogy szoptassa őt. “Amikor a cici már nem az a megnyugvás, ami előtte volt, neked pedig fogalmad sincs, hogy csillapítsd a fájdalmát, no, az borzasztó.”

Emily a posztban írt arról is, 20 hónapos gyermekével hosszú utat tettek meg addig, mire a szoptatás mindkettőjüknek élménnyé vált, majd hozzátette, álmában se gondolta volna, hogy gyermeke ilyen hamar elválasztja magát. “És most, hogy órákig keservesen sírt, fogalmam se volt, hogy vigasztalhatnám meg őt. Korábban ezekben a helyzetekben mindig megszoptattam, amitől meg is nyugodott…”

Döbbenetesen nyers fotó foglalja össze az anyaság kínjait

Emily azt mondja, miután mindent megpróbált, hogy a láztól égő gyermekét megnyugtassa, de semmi sem vált be, végső elkeseredésében beült vele a zuhany alá. “Miközben ott ült az ölemben, és keservesen zokogott, én is sírni kezdtem. A tehetetlenségtől, amit korábban sosem éreztem.”

Az anyuka blogjában elárulta, azért tette közzé a fotókat, hogy erőt adjon azoknak a friss anyukáknak, akik hozzá hasonlóan nehéz időszakon mennek keresztül. “Szeretném, ha tudnák, hogy nincsenek egyedül. És ha úgy érzik, nem bírják tovább, mindenképpen kérjenek segítséget.”

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top