Baba

Ki nem találod, miből készül ez a szappan!

Már, ha van gusztusuk hozzá...

Az anyatejből készült sajt, nyalóka, fagylalt vagy épp medál után voltaképpen meg sem kellene lepődnünk azon, hogy egy kínai nő anyatejből készült szappant kezdett árulni az interneten. Miután a kisfia nem fogadta el az anyatejet, az asszony először saját magának és a közvetlen családtagjainak, barátainak kezdett szappant főzni felesleges anyatejéből, bár hogy miképp jutott eszébe ez az ötlet, a tejbank helyett például, azt jobb nem elképzelni. Miután a szappan ebben a körben igen kedvező fogadtatásra talált, elhatározta, hogy pénzért fogja árulni.

És igen, van rá vevő, méghozzá olyan sok, hogy azóta már több szoptatós anyuka is árulja a maga anyatejes szappanát. Akad köztük, aki már több mint 300 darabot adott el ebből a felettébb bizarr termékből. Még annak dacára is, hogy az orvosok óva intenek a használatától, ugyanis ha az anya rossz egészségi állapotban van, a tejéből készült szappannal akár fertőzéseket is terjeszthet.

Anyatejből készült szappant vegyenek!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top