Baba

Vajúdás közben is dolgozott az óravázlaton a lelkiismeretes tanárnő

Jennifer Pope helyettesének a feladatát szerette volna megkönnyíteni. Azt mondja, bármelyik tanár ugyanezt tette volna a helyében.

A 35 éves texasi tanárnő nem tervezte, hogy a várva várt gyermeke érkezése előtti perceket munkával tölti majd, ám a sors végül másképp rendezte. Jennifer Pope-nál ugyanis a vártnál két héttel korábban indult meg a szülés, így nem készülhetett el az összes óravázlattal, amelyet a szülési szabadsága alatt őt helyettesítő kollégának szánt.

Vajúdás közben is dolgozott az óravázlaton a lelkiismeretes tanárnő

A rendkívüli pillanatot, ahogy a vajúdó kismama a kórházi szobájában épp az óravázlatot körmöli, Andrea McDonald fotós örökítette meg. A kép az után kezdett terjedni a neten, hogy Andy megosztotta azt a saját Facebook-oldalán, ahol rövid idő alatt több mint 21 ezer lájkot kapott.

Jennifer a szülés után tudta meg, hogy a róla készült fotó vírusszerűen terjed. Az ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, nem érzi magát különlegesnek attól, hogy dolgozott a szülőszobán. “Nem vagyok más, mint a többi tanár, akik ebben a helyzetben valószínűleg ugyanezt tették volna. Mindannyian úgy gondolunk a diákjainkra, mint a saját gyerekeinkre” – mondta Jennifer, majd hozzátette, el se tudja képzelni, hogy mást csináljon. 

Vajúdás közben is dolgozott az óravázlaton a lelkiismeretes tanárnő

Hogy Jennifer nem a levegőbe beszélt, remekül példázza, hogy míg ő az óravázlatot írta, helyettesítője a kórház folyosóján várakozott. A papírokat végül a leendő apuka közvetítésével kapta meg.

Olvass még többet a tanárokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top