Baba

Egy anya őszintén kiállt a terhességi csíkok mellett

Abigail Wedlake posztja, amiben megmutatja, hogy miért tökéletes a szülés utáni test, hihetetlen népszerű lett a neten.

A friss anyukának elege lett abból, milyen képet közvetít a média az anyukák szülés utáni testéről, ezért úgy döntött, megmutatja a saját hasát. Az Instagramra tette fel a fotót, amin a 4 hónapos kislányát, Aubreyt tartja a kezében, közvetlenül a terhességi csíkjai mellett.

Egy csík minden lélegzetvételedért, minden pislogásért, minden álmos nyöszörgésért. Egy csík minden alkalomért, amikor az ujjaddal a szádban elalszol. Egy csík minden álomért, amit álmodsz. Ez volt az otthonod, ahol azért nőttél, hogy szeresselek. Kiérdemeltem a terhességi csíkjaimat, és imádom őket mindennap egyre jobban. A szülés utáni test más, de azt mutatja, hogy lehetőségünk volt egy életet hozni erre a világra.

Az anya elmondta, azt szerette volna elérni a posztjával, hogy lássák a nők, nincsenek egyedül és nincs miért szégyellni magukat. Abigail is megszenvedte a saját testének változásait, 36 hetes terhesen jelentek meg a striák a hasán, ami teljesen letaglózta, úgy érezte, soha többé nem vehet fel bikinit emiatt. Aztán egy nap rájött, hogy ezek a csíkok sokkal többet jelentenek, nem csupán testi hibák, hanem a császársebével együtt annak a jelei, hogy világra hozott egy gyönyörű, egészséges kislányt. Ennél szebbet pedig elképzelni sem nagyon lehet. Az üzenetével mélységesen egyetértünk, szeressük a csíkjainkat, sebeinket, mert egy nemes célért szereztük mindet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top