Baba

Zseniális trükkel próbált extra videojáték-időt szerezni a kisgyerek

A tanárok nevében fogalmazott, kézzel írt levéllel próbált egy kis extra videojátékozós időt kicsikarni szüleiből a leleményes hétéves.

Nem egyszerű a gyerekeknek, akiknek iskolába kell járniuk és még otthon is szót kell fogadniuk, pedig ők igazából csak videojátékozni szeretnének egész álló nap. A hétéves Nathan nem akarta a véletlenre bízni, ezért az alábbi “tanárok által írt” üzenetet nyújtotta át a szüleinek:

Kedves Szülők! Nathan alapvetően mindenből jól teljesít, kivéve a videojáték-órát. Ha nem maradhat fenn egész éjjel, hogy gyakoroljon a videojátékokkal, ki fogják rúgni az iskolából!!! Kezdjék el megengedni neki, kezdjék el már ma este! Bármit játszhat: számítógépen, wii-n, iPaden, iPhone-on és más elektronikus eszközön. Üdvözlettel, az iskola.

Zseniális trükkel próbált extra videójáték-időt szerezni a kisgyerek

Bár a levél önmagában nagyon meggyőző, Nathan szülei inkább csak jót nevettek a dolgon, és megosztották a levelet a neten, sőt Nathan tanárainak is elküldték. Viszont jó hír: a kissrácnak állítólag sikerült aznap 30 perc extra videojáték-időt nyernie! 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top