nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Egy anya gyönyörű illusztrációi a szoptatás nehézségeiről

Egy anya gyönyörű illusztrációi a szoptatás nehézségeiről

Az egyik legnehezebb feladat talán, ami anya nyakába szakad szülés után, hogy a melleivel kell életben tartania gyermekét.
K.G.
f Ajánlom

Joy Hwang ezt a nagy kalandot, a szoptatás szépségeit és nehézségeit öntötte gyönyörű rajzokba. Illusztrációival mutatja meg, hogy számára az anyaság milyen élmény. A rajzaiban megelevenedtek a terhesség és altatás kihívásai is, mégis a legerőteljesebbek a szoptatás témája köré csoportosuló illusztrációk lettek.

Joy így nyilatkozott a képekről:

Mindig úgy képzeltem el a szoptatást, mint valami természetes és csodálatos dolgot, de a valóságban nagyjából ennek az ellenkezője történt. Emlékszem, mikor a babám és én is bőgtünk egész éjjel, mert nem tudtam elég tejet adni neki. Akartam szoptatni, mert a legtermészetesebb táplálékot szerettem volna a gyermekemnek adni, ami kifejezetten neki készül a testemben. Aztán rájöttem, hogy a szervezetem képtelen több tejet termelni és így csak éheztetem, ha tovább erőlködöm. Rendkívül hálás voltam, hogy létezik már tápszer, ami átsegített minket ezen a nehéz időszakon.

Megosztás Facebookon