Baba

A cuki pilóta segített be a négygyerekes anyukának

Négy gyerekkel egyedül utazni komoly kihívás, ha viszont a négyből kettő még csecsemő, szinte lehetetlen küldetéssé változik a helyzet. Egy finn gép egyik pilótája azonban nem volt rest beugrani pótpapaként, az internet pedig kollektíven olvadásnak indult.

Ami Niemelä a finn légitársaság egyik járatán dolgozott légikísérőként, amikor felfigyelt a négy gyerekével utazó anyukára. Két babakorú apróság is volt a csapatban, a gyerekek ellátása ezért komoly probléma elé állította az anyukát.

“Természetesen egy ölben nem fér el két baba, ezért meg kellett oldanunk a hiányzó öl kérdését – írta Niemelä Instagram-oldalán. – Anyuka és a gyerekek máshogy nem tudták volna megoldani a dolgot. Szerencsére a fedélzeten utazott egy másik járat legénysége, és a csodálatos Tom elvállalta az extra öl szerepét.”

A pilóta egy másik járaton teljesített szolgálatot, ezért volt utasként a fedélzeten. Amikor rájött, hogy az anyukának segítségre van szüksége a babák ellátásához, egy pillanatig sem habozott.

“Hát nem imádni valóak?” – tette fel a költői kérdést Niemelä. Éljen soká Tom, a világ egyik legnagyszerűbb pilótája!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top