Baba

13 ezer méteres magasságban, a repülőn hozta világra kislányát

A szülés nem sokkal a felszállás után, Guinea és Burkina Faso között indult meg. A kislányt végül az utaskísérők segítették világra.

Az újszülött Kadijunál csak kevés ember büszkélkedhet különlegesebb születési helynél. A kislány ugyanis félúton Guinea és Burkina Faso között jött a világra, 13 ezer méteres magasságban. Mint kiderült, Nafi Diabynál, aki a várandósság utolsó harmadában járt, mikor repülőgépre szállt, röviddel a felszállás után jelentkeztek az első fájások – írja a Daily Mail című brit lap.

13 ezer méteres magasságban, a repülőn hozta világra kislányát

A Turkish Airlines szóvivője elmondta, a személyzet azonnal észrevette, hogy a kismamának erős fájdalmai vannak, azonnal reagáltak és segítettek neki, hogy világra hozhassa kislányát. De nem csak ők: a beszámolók között a nem mindennapi helyzetben a légiutas-kísérőknek néhány utas is a segítségére sietett.

13 ezer méteres magasságban, a repülőn hozta világra kislányát

Kadiju végül komplikációk nélkül, gyorsan a világra jött, és bár teljesen egészséges, édesanyjával, Nafival együtt kórházba szállították megfigyelésre, ahogy a repülőgépük földet ért.

Olvass még többet a légiutas-kísérőkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top