Baba

Helyretette a pénztárost a kétéves, miután beszólt a fekete babájára

A kétéves kislány saját maga választotta a babát a játékboltban. Anyukája azt mondta, a játékkal azt ünnepelték, hogy Sophia végre szobatiszta lett.

Mióta csak édesanyja, Brandi megosztotta saját Facebook-oldalán, kétéves lánya története vírusszerűen száguld az interneten. Nem csoda: a tündéri szőke kislány és őszinte reakciója életre szóló leckét adott a világnak elfogadásból, nyitottságból és emberségből.

Hogy mi is történt tulajdonképpen? Brandi Facebook-posztjából kiderült, hogy Sophiával aznap azért látogattak el az egyik dél-karolinai játékboltba, mert a kétéves kislány végre szobatiszta lett. Brandi elárulta, kislányával egy hónapja kezdték el-elhagyni a pelenkát, és Sophiának mostanra sem napközben, sem éjszaka nincs már szüksége rá.

Helyre rakta a pénztárost a kétéves, miután beszólt a fekete babájára

“A férjemmel, Nickkel arra jutottunk, hogy megjutalmazzuk Sophiát ebből az alkalomból, méghozzá egy olyan játékkal, amit ő maga választ is.” A kétéves kislány választása végül egy fekete, orvosnak öltöztetett játék babára esett, akit a hóna alá csapva nagy büszkén cipelt a kasszához.

“Miközben fizetéshez készülődtünk, a pénztáros megkérdezte Sophiától, hogy szülinapi ajándékképp vásárolta-e a babát. Erre Sophia nagy büszkén azt válaszolta, hogy nem, ez a baba az övé lesz.” Brandi azt mondja, a pénztáros erre megkérdezte lányától, miért nem választ a sok szép baba közül egy olyat, aki hasonlít is rá. Erre Sophia: “De hát ez a baba olyan, mint én: orvos és nagyon csinos. Látod a szép haját? És a sztetoszkópját?”

Helyre rakta a pénztárost a kétéves, miután beszólt a fekete babájára

Az anyuka elmondása szerint, még mielőtt ő is kinyitotta volna a száját, a pénztáros visszakozott és nem firtatta a tovább a dolgot. “Ez a jelenet csak megerősített abban a hitemben, hogy a bőrszín egyáltalán nem valami olyasmi, ami a születésünk pillanatában fontos számunkra. A bőrszínűnk, csakúgy, mint a szem- és a hajszínünk, számtalan árnyalatban létezik, és ezek közül mindegyik csodaszép.”

Olvass még többet a játék babákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top