nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Kétszer is ikrei születtek az orvosok szerint meddő nőnek

Kétszer is ikrei születtek az orvosok szerint meddő nőnek

Miután az orvosa közölte vele, hogy valószínűleg sosem eshet teherbe, a fiatal brit nő 21 hónap alatt négy gyermeknek adott életet.
NLCafé
f Ajánlom

“Ez egy igazi csoda! El tudják képzelni, mennyire boldogok vagyunk. Pláne azután, hogy kicsit több mint két éve még abban a tudatban voltunk, hogy egyáltalán nem lehet gyerekünk” – kezdte a Daily Mail című brit lapnak a 24 éves Katherine McCulloch. A fiatal, immár négyszeres édesanya elárulta, orvosa egy ritka kismedencei gyulladás miatt gondolta úgy, hogy meddő.

“Mióta az eszemet tudom, arra vágytam, hogy egyszer majd saját gyerekeim legyenek. Azt hittem, megszakad a szívem, mikor az orvosom közölte velem a rossz hírt” – emlékszik vissza Katherine, majd hozzáteszi, csakis azért nem omlott össze, mert erőt adott neki a párja és a családja.

Kétszer is ikrei születtek az orvosok szerint meddő nőnek

“Az orvos diagnózisa után teljesen leálltunk a védekezéssel, mondván, úgy sincs rá szükségünk. Aztán két évvel a rossz hír után feltűnt, hogy késik a vérzésem.” Katherine azt mondja, mivel korábban sosem fordult velő ilyesmi, gyanakodni kezdett, hogy talán baba lehet a dologban, de remélni nem merte. “Mikor az orvos is megerősítette, hogy a terhes vagyok, ráadásul ikrekkel, kis híján elájultam.”

Ikerfiaik, Brayden és Logan egy problémamentes terhesség végén születtek 2015-ben. “Miután a fiúk megszülettek, az orvosom újra megvizsgált, de nem biztatott semmivel. Azt mondta, kicsi a valószínűsége, hogy megismétlődjön az a csoda, ami velünk történt.” Pedig megtörtént, mindössze 13 hónappal fiai születése után ismét ikreket várt“Természetesen nagyon boldogok voltunk, el sem tudom mondani mennyire.”

Katherine a Daily Mailnek beszélt arról is, családjuk előszeretettel viccelődik azon, hogy újra meg kellene próbálkozniuk a teherbeeséssel, hátha sikerül egy harmadik ikerpárt világra hozniuk. A házaspárnak azonban eszébe sem jut a dolog. És, hogy miért nem? “Mert valószínűleg sikerrel járnánk” – mondja Katherine.

Olvass még többet az ikrekről az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon