Baba

A troli ajtaja szakította el a kisbabát az anyjától

Egy vadidegen utassal maradt a megállóban a csecsemő, míg az anyjával tovarobogott a troli. És még a sofőrnek állt feljebb.

Egy fiatal édesanya, Vivien a Hősök terén akart leszállni a troliról a kisbabájával. A sofőr először rácsapta a troli ajtaját a babakocsira, miközben egy nő segített leemelni azt az anyukának. Miután a buszon tartózkodók rákiabáltak, kinyitotta ugyan az ajtót, ám amint leért a babakocsi, újra becsukta azt. Vivien a trolin a maradt, míg öt hónapos kisfia az idegen nővel a megállóban – számolt be a megdöbbentő esetről a Bors.

Hiába kiabáltak az utasok és a megállóban maradt nő, hiába rohant oda az anya, a buszsofőrt a legkevésbé sem érdekelte, ami történik. Mi több, azt mondta a rémült Viviennek:“Fogja be, vagy ledobom!”

Az anya a Benczúr utcánál leszállt, és visszarohant a Hősök terére. A nő, akivel a baba a megállóban maradt, ott várta őt, így a csöppségnek szerencsére semmi baja nem esett.

Vivien panaszt tett a BKK-nál, de ők csak 30 napos határidővel foglalkoznak az üggyel. A közlekedési társaság egyelőre nem válaszolt a lap megkeresésére sem.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top